miercuri, octombrie 04, 2006

scurte moldovenesti

Duoua filmi scurti di piesti Prut. Cu gust de MBS mai ales pentru pentru expats.



4 comentarii:

Corina spunea...

Vai... l-am vazut pe primul. Cat de tare... Poanta in sine e superba, dar cea mai pitoresca scena mi s-a parut aia cu farul si vodca. Mai... ce mi-e dor de casa.

Deci... sa dea Domnu' minte femeilor si rabdare barbatilor :)

plug spunea...

Hmm.. Dupa cum se vede, mai degraba invers :)

Titus Techera spunea...

No comment. Asta mi se pare momentul cel mai de jos al blogului. De aici se vad lucrurile undeva intre stupoare si delir. Eu prefer delirul, dar stiu ca nu e un fenomen burghez asa ca m-as multumi si cu un vodevil sau o drama ieftina. De ce nu poti sa fii si tu macar Madame Emma Bovary?

plug spunea...

A trai in Romania este undeva intre stupoare si delir intr-adevar. Traiul intr-o societate ce de regula este caracterizata drept normala, cum este bunaoara cea occidentala, provoaca nostalgii pentru care o doza de delir balcanic are proprietati balsamice. Iubesc Romania cu toate lucrurile ei bune si rele. Nu cred ca suntem mai cu mot decat celelalte popoare. Ce ne scoate din rand este faptul ca radem cu mai multa pofta cand radem de noi insine decat cand radem de ceilalti. N-avem nevoie de Madame Bovary. Noi il avem pe Mitica... Cum care Mitica?...