duminică, octombrie 29, 2006

un pic de muzica...



8 comentarii:

Clara spunea...

cand vii ba?

plug spunea...

maine ba!

Corina spunea...

mi-e dor de voi, ba!

Clara spunea...

aoleo ba, cata sentiment

Anonim spunea...

cat de proFUND este acest dialog suburban. Aceasta demonstratie a complexitatii limbajului Homosapiens ma misca. Cata diplomatie cat formalism se vede ca romanasii nostri "La Paris invata"

Corina spunea...

Cum inca nu exista niste norme deontologice ale blogging-ului, sa presupunem ca normele bunului simt se aplica. Astfel, daca un spatiu in mod obisnuit public (de tip "blog"), devine prin consensul utilizatorilor un spatiu privat (asa cum s-a intamplat in cazul comentariilor la acest post), atunci spectatorii ce nu sunt implicati de nici un fel in respectivul dialog intim s-ar cuveni sa pastreze tacerea si sa isi rezerve energia pentru a comenta asupra unor chestiuni mai demne de a primi comentarii.

Anonim spunea...

Pe afara-i vopsit gardu' inauntru-i leopardu'
Sunteti o adunatura de parveniti ...v-am citit blogurile si in esenta nu este de voi decat o spoiala ieftina. In realitate stiti cu totii cine sunteti ce limbaj afisati in privat si ce vreti sa pareti in fata altora. Aceasta existenta duplicitara ('vulgara') ma umple de dispret

Clara spunea...

nu te umple numai de dispret, ci si de abundente dejectii in cavitatea bucala. dar imi esti simpatic. vino pe MaieMultPanaDeparte!